Q4-ПРОДАДЕНА!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеЧшшш... я намалете малко тона !
Всяка стока си има цена, цената може да се променя според търсенето и предлагането и желанието на купувача/продавача - това е
Колата и аз я гледах и напрактика бях готов да я взимам без пазарлъци, но няколко неща е нея ме възпряха...
Няма да коментирам за да не разпалвам излишни страсти, но колата не е уникат, а просто бройка на по разумна цена... и като всяка бройка си има кахърите.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщениеQ4-ПРОДАДЕНА!Токувиж се похвали във форума
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеСега вече всеки се чуди кой е новия собственик и съжалява, че не я е взелТокувиж се похвали във форума
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Инфо за разход до Каварна и обратно с бабата:
Пробег - 1222,4 км
Заредено гориво по касови бележки - 80л бензин 98-100 октанов (пълен-пълен)
На отиване 4 човека (без да се броя кат за двама), на връщане 5. Багажник пълен до дупка и до там и обратно.
Или аз не моа да сметам - или средния разход е 6,55л/100км.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
и на мен ми даде нещо подобно - до несебър и обратно -900 км. заредих 60 литра бензин. Колата беше пълен багажник 4 - възрастни и 3 деца / малки /Last edited by iv4oto_77@abv.bg; d.m.y г., 19:31.
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеИнфо за разход до Каварна и обратно с бабата:
Пробег - 1222,4 км
Глобен си 3 бири .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ не се обади нали ?
Глобен си 3 бири .
....
Скорост - да речем между 100-130 по магистралата и 80-110 по останалата част. Нормално каране, все пак е кажи речи препълнена. Па и мойта има чувствителна разлика във вървенето пълна и празна (то може би всички 2.0 ТС да са така?).Last edited by VLADius; d.m.y г., 01:30.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Всички са така, но над 140 разликата изчезва.
Завиждам ви много, такива разходи нивгаш не моа ги постигна. Я кажете сега, като сте пълнили догоре - колко събираше резервоара, че ще трябва да пълня догоре и аз скоро?
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ не се обади нали ?
Глобен си 3 бири .
Правото да глобявам с бири, го имам само аз!
При тебе, това действие се нарича корупция!
Днеска , колеги зарибих едно семейство на видима възраст около 60-сетте с една перфектна 164!
Имат я от 11 години и още не им е дала дефект. Само я обслужват.Човека след теста е отказал 159.
Казах му, че се вманиачава, а той го потвърди с радост!
Имате си нов сектант.Обеща, че ще разучи интернета! Форума също!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Къде бе, къде е тая 164-ка която не се чупи.Покажи ми я и веднага я взимам.
От снощи ми пише нов колега със 164-ка.
Мисля си да вземеме да си спретнеме пак някоя срещичка. Вие как мислите?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment